27 de juny 2007

El passat dissabte 16 de juny vam celebrar la inauguració de la nova temporada de LA CERVERINA D'ART amb l'exposició de BARTOLOZZI, pintor navarrès afincat a Barcelona. Rafael Bartolozzi arriba a LA CERVERINA D’ART presentant l’exposició “CICATRIUS” que inclou pintura, obra gràfica i escultura. Una ocasió única per a poder apreciar tot l’ofici que ha assolit l’artista. Serà possible percebre les habilitats de Rafael Bartolozzi en diferents disciplines. Bartolozzi és un exemple de contumàcia i perseverància, prosseguint amb la seva labor artística i professional tot i les adversitats. Les obres reflexen aquestes trabes viscudes i sofertes al llarg dels dies.

Tot i les obres de millora al carrer Major de Cervera, on s'ubica la galeria, vam poder gaudir amb la visita de molts bons amics i visitants, entre ells el mateix artista i la seva esposa, així com diversos representants del consistori cerverí. Pels volts de dos quarts de vuit es va procedir a inaugurar l'exposició amb unes paraules de representants de La Cerverina d'Art que van presentar la nova temporada de la galeria i que s'iniciava aquell mateix dia. Tot seguit es va cedir la paraula a Bartolozzi qui va resumir les intencions de l'obra, enfatitzant que la grandesa de l'obra artística no és la mera plasmació de quelcom estètic sinó el plantejament de dubtes i situacions. D'aquesta manera, segons va comentar l'artista, una obra que es cenyeix a la bellesa no planteja, només expressa, mentre que una obra més reflexiva, com ara l'obra de l'exposició "Cicatrius", obra les portes a la reflexió de l'espectador. Rafael Bartolozzi va aprofitar l'avinentesa per a explicar la seva arribada a les parets de La Cerverina d'Art.

Des de La Cerverina d'Art volíem agraïr a tots aquells que tant el dia de la inauguració així com dies postrers ens han acompanyat i s'han interessat tant per l'obra de Bartolozzi com per les activitats que presenta la galeria.

Molt agraïts.

La Cerverina d'Art 2007


Rafael Bartolozzi i la seva dona Núria davant d'una de les obres de l'exposició (foto: Pablo Fernández del Castillo).


Pilar Porredon i Oriol Luis Serrano, de La Cerverina d'Art, junt amb Rafael Bartolozzi al moment de la presentació (foto: Pablo Fernández del Castillo).


Pilar Porredon i Oriol Luis Serrano atenen a les paraules de Bartolozzi durant la presentació (foto: Pablo Fernández del Castillo).




Bartolozzi explica les intencions de la seva obra als assistents (fotos: Pablo Fernández del Castillo).


Rafael Bartolozzi amb Maria Teresa Salat, crítica d'art (foto: Pablo Fernández del Castillo).


Assistents a la presentació aténen a l'explicació de Rafael Bartolozzi. En primer pla, Queralt Antú, de La Cerverina d'Art (foto: Pablo Fernández del Castillo).


Els assistents a la presentació van poder assaborir vi de la terra i comentar amb el amteix artista l'obra presentada a la sala (foto: Pablo Fernández del Castillo).


Obra de Bartolozzi que es pot veure a les parets de La Cerverina d'Art (foto: Pablo Fernández del Castillo).