19 d’abril 2008

Presentació del llibre Tiem(pos) Modernos.

El passat divendres 18 d'abril de 2008, dins de les activitats de la setmana de Sant Jordi que organitza el Centre Municipal de Cultura de Cervera, es va presentar el llibre "Tiem(pos) modernos" a les set del vespre a la Sala Buireu de la Llar de Jubilats de Cervera. En aquesta obra es tracta la visió que el cinema contemporani de ciència ficció ofereix de la ciència. El treball d’investigació va ser coordinat per Carme Gallego i compta amb els següents autors: Miquel Barceló, Jordi Font-Agustí, Pere Gallardo-Torrano, Carme Gallego, Jordi José, Jordi Lamarca, Manuel Moreno, Antoni Munné-Jordà, Pilar Porredon, Toni Segarra i Santiago Serrano Maya, tots ells i elles components del grup d’estudi sobre Tecnociència, cinema i literatura de l’Institut de Tecnoètica de la Fundació Epson-Ibèrica de Barcelona.

A la presentació del llibre assistiren Rosa Fabregat, autora de llibres de ciència ficció com ara, “La Capellana” (1988) i “La dama del glaç”(1977) que inclou” “Embrió humà ultracongelat núm. F-77” i “Pel camí de l’arbre de la vida” , i Pilar Porredon i Santiago Serrano Maya, co-autors del llibre “Tiem(pos)modernos”.

El llibre ha estat editat per Editorial Sirius. Dins de l'àmbit de Cervera, el llibre es pot trobar a la llibreria Rossich (c. General Güell, Cervera, Lleida).