16 de febrer 2011

La Cerverina d'Art és convidada a El Campanar.


Xago Serrano parla davant els assistents de la conferència "Quinze llambordes sobrevolen el Carrer Major, bombardejant margarides de paper".


La Cerverina d'Art va ser convidada per la cafeteria, i ja centre cultural, El Campanar amb motiu del quinzè aniversari de la galeria segarrenca. Amb molt de gust la Cerverina presentà la conferència "Quinze llambordes sobrevolen el Carrer Major" a càrrec de Santiago (Xago) Serrano, alma mater del projecte La Cerverina d'Art.

En Xago va repassar quinze anys d'història de la galeria, any a any, i va destacar la vàlua del suport que ha rebut de la ciutadania de Cervera i La Segarra que ha permès que artistes de nomenada dins i fora de Catalunya s'interessin per aquest petit racó que Cervera guarda per a ells.

Alhora en Xago va destacar la molt necessària i ineludible feina de Pilar Porredon –dona de'n Xago i directora adjunta de la galeria– en la seva labor inesgotable en la difusió i promoció de la galeria i en la seva tasca de relacions amb els diferents artistes.

Al final de l'acte, la intèrpret xilena Andrea Andreu interpretà l'emotiu tema "Gracias a la vida" de la també andina Violeta Parra.

Per tot plegat, moltes gràcies a tothom –dins i fora– de la galeria.

Molt agraïts,


La Cerverina d'Art.


Andrea Andreu interpretà Gracias a la vida de Violeta Parra.